mainBack
registrer
Om Planlegging Innhold Aktivitetar Gudstjeneste Kommunikasjon og presse

Gudstjeneste med Tårnagentpreg

Under følger programforslag til søndag, bolk 8 - 11.

 

Bolk 8: AGENTMORGEN
Tidsramme: 1,5 timer

 

Bolk 9: GUDSTJENESTE MED TÅRNAGENTPREG. Se agenda, prekenforslag og ressurser i menyen til høyre.
Tidsramme: 1  time og 15 minutter

Gudstjenesten blir best om dere tilpasser den lokalt og om helgens Tårnagenter preger den. 1.desember 2011 ble det innført ny gudstjenesteordning for Den norske kirke.
Tårnagentgudstjenesten vi har har foreslått i menyen til høyre tar utgangspunkt i den nye ordningen. Den er utarbeidet av Merete Føyen Arnevåg (SØNDAGSSKOLEN NORGE) i samarbeid med Kirkerådet. Forslaget tar utgangspunkt i SPRELL LEVENDE gudstjeneste (NSSF 2010, smakebiter på http://178.62.255.229/index.php?kat_id=300 )

Hovedfokuset på gudstjenesten er Tårnagentane og deres oppdrag og løsninger. Forslaget til preken/tekstformidling vil slutte med at agentene får et oppdrag med hjem, et oppdrag de kan løse sammen i familien. Oppdraget vil utfordre alle i menigheten.

Mange av løsningene på oppdrag som agentene presenterer vil passe godt som elementer i prekenen. Jobb på forhånd med å legge til rette for en god sammenheng i gudstjenesten! 

Planlegger dere utdeling av TårnagentCD, bok, blad eller annet til agentene, kan det være fint å legge det mot slutten av gudstjenesten (for eksempel før siste salme). Da kan dere samtidig takke agentene for oppdragene de har løst og for det de har bidratt til i gudstjenesten.

 

Bolk 10: KIRKEKAFFE med Tårnagentpreg og Tårnagentkake

 

Bolk 11: UTSENDING av agenter

 

 

 

   

 
Utskriftsvennlig versjonSpråk:
 
logoDNK logoStorts logoNSSF
Den norske kirke - Kirkerådet, Ansv. redaktør: Trude Evenshaug
Søndagsskolen. Ansv. redaktør Gøran Byberg