mainBack
registrer
Om Planlegging Innhold Aktivitetar Gudstjeneste Kommunikasjon og presse

Bolk 1 VELKOMST

VELKOMST og KICK-OFF

Registrering, labyrint, utdeling av agentbevis. litt mat og drikke i hånden? Kick-off med innøving av Tårnagentsangen.
Tidsramme: 30 minutter

Labyrinten
(Tårnagentsangen kan gå i bakgrunnen, det gir stemning og gjør at den er lettere å øve inn seinere) På vei inn i kirken går alle gjennom en liten labyrint (lag enkelt med å sette opp noen piler innimellom stoler eller benker; lag en passe kronglete løype) på vei frem til å sette seg. Agentene kan gå to og to sammen om de synes det er litt skummelt å gå alene. Langs løypen møter agentene noen poster(en leder ved post 1 og 4, vurder behovet ved post 2 og 3), for eksempel:

  1. Kanskje åtteåringene har fått et felles passord i invitasjonsbrevet fra menigheten? Da kan de si passordet(for eksempel «kirketårn», «oppdrag», e.a.) til en leder som sitter langs løypen. De kan også få utdelt passordet når leder tar imot dem ved inngangen (eller få en påminnelse her).
  2. Ved neste post i labyrinten, skal de finne navnet sitt på en plakat, sette en finger på en stempelpute, og sette fingeravtrykket sitt ved siden av sitt navn.
  3. Åtteåringen skal på den siste posten i labyrinten stikke hånden sin nedi i en stor bolle/eske med ris, og lete til han/hun finner en velkomstkaramell (fox, e.l). Husk å ha minst like mange karameller som påmeldte åtteåringer! 
  4. Ved utgangen av labyrinten kan åtteåringen få utdelt sitt personlige deltagerkort.
    Kortene finner dere under menyvalget «Kommunikasjon». Ta utskrift (fargekopi) og putt i plastlomme (Hals-snor med plastlomme fås kjøpt hos Kirkerådet, bestillingsskjema via forsiden) eller laminer og lag et hull til nøkkelsnor, tråd eller sikkerhetsnål.

    Det kan være lurt å servere en pølse, bolle, eller annet og noe å drikke i hånden på vei ut av labyrinten (mens de venter på resten), eller ev. når agentene ankommer og står og venter på å få begynne labyrinten.

   

 
Utskriftsvennlig versjonSpråk:
 
logoDNK logoStorts logoNSSF
Den norske kirke - Kirkerådet, Ansv. redaktør: Trude Evenshaug
Søndagsskolen. Ansv. redaktør Gøran Byberg