mainBack
registrer
Om Planlegging Innhold Aktivitetar Gudstjeneste Kommunikasjon og presse

Bolk 4 OPPDRAG måltid

Tidsramme 1 time

Åttetalls-pizza, Agentsuppe eller Flaggermusgryte! Se menyforslag, tips og oppskrifter under «Aktiviteter». NB! Husk å få informasjon på forhånd om agenter med ev. matallergier.

I hvor stor grad agentene selv kan delta i forberedelsene til måltidet kommer an på antall deltakere, antall voksne medhjelpere, lokalitetene og den valgte meny.

Et varmt måltid anbefales uansett! Har man anledning til det, kan det bli populært at agentene får drysse på fyllet de selv ønsker på en åttetalls-pizza (to pita-brød eller polarbrød legges inntil hverandre). Men også de andre menyene er valgt ut med tanke på at det skal være godt, praktisk, spennende og fellesskapsbyggende å spise sammen. Se under «Aktiviteter».

Det kan være fint å ha en quiz, «det-beste-bordverset-avstemning», kryssord eller en annen type fellesskapsaktivitet mens man sitter ved bordet. (tips fra flere menigheter om at bord-aktiviteter er lurt å ha!)

Noen steder har de delt opp gruppa slik at mens noen har OPPDRAG måltid, har andre OPPDRAG tårn, så bytter man. Ved begge disse oppdragene kan det være fordeler med å ha en mindre gruppe (Det blir lettere å få ro, pluss at det mange steder ikke er mulig å gå så mange opp i tårnet samtidig).

 

   

 
Utskriftsvennlig versjonSpråk:
 
logoDNK logoStorts logoNSSF
Den norske kirke - Kirkerådet, Ansv. redaktør: Trude Evenshaug
Søndagsskolen. Ansv. redaktør Gøran Byberg